Zemina pro jahody je speciální zemina určená k výsadbě a pěstování jahodníků. Je vyrobena ze směsi kvalitních přechodových, slatinných a vrchovištních rašelin, dobře vyzrálého jemně tříděného kůrového kompostu, s přídavkem minerálních hnojiv.
Substrát s vermikompostem pro zeleninu 50l / Premium
Substrát s vermikompostem pro zeleninu je pro vaši zeleninu to nejlepší na trhu. Je vyroben ze směsi kvalitních rašelin (vrchovištního, přechodového a slatinného typu), vermikompostu (vysoce kvalitní organické hnojivo vyrobené z trusu žížal) a organických vícesložkových hnojiv se stopovými prvky.
Kaktusy a sukulenty mají obvykle rozsáhlý kořenový systém, který vyžaduje velmi specifické složení, které zaručí vyschnutí půdního prostředí mezi vydanými zálivkami. Také během zimy vyžadují sušší klidové období při dodržení teplot okolního prostředí mezi 8°- 13°C. Substrát pro kaktusy a sukulenty je vyroben z říčního písku, speciálního jílu, tříděných rašelin přechodových, slatinných a „bílých“, s přídavkem minerálních vícesložkových a vápenatých hnojiv.
Substrát pro palmy a zelené rostliny je speciální substrát pro běžné pokojové palmy a podobné exotické zelené rostliny. Je vyroben z kvalitních tříděných přechodových, slatinných a „bílých“ rašelin, jemného tříděného říčního písku a minerálních vícesložkových a vápenatých hnojiv.
Substrát pro citrusy je vyroben ze směsi kvalitních rašelin, kompostu vyrobeného z drcené jemně tříděné borové a smrkové kůry, jemně tříděného křemičitého říčního písku a minerálního hnojiva. Zaručuje dobrý a zdravý růst citrusů i bohaté nasazení květů a dobrý vývin plodů. Surovinové složení výrobku zajišťuje tvorbu bohatého kořenového systému..
Substrát pro vodní rostliny je připraven pro pěstování vodních rostlin. Je vyroben z tříděného říčního písku, tříděných rašelin přechodových, slatinných a „bílých“, s přídavkem minerálních vícesložkových a vápenatých hnojiv.
Skladem: ano
55,10 Kč s DPH
Tyto stránky využívají cookies. Tím, že stránky používáte, souhlasíte s uložením cookies na Vašem počítači/zařízení.
Více o cookies zde.